Lotta Wiström: ”Våga tro på dig själv och inse att du kan mer än du tror.”

Lotta Wiström, personlig coach, föreläsare, utbildare och författare, är snart 50 år och en livsnjutare till 100 %. Hon är ett levande exempel på hur livskvalitet kan kombineras med topprestation inom försäljning, utbildning, förmedlingsverksamhet och föräldraskap.

Hon är en inspirerande föreläsare och en utbildare som med enkla exempel gör det tydligt och klart hur vi själva har långt fler färdigheter än vi tror för att ta till vara på hela vår potential.

Lotta har idag arbetat som föreläsare och utbildare i över 15 år med kunder från flera stora svenska företag såsom Scania, Audi, Byggmax, Statoil, Ahsell, Ratos, Vattenfall, Nordea m.fl. Hon har många framgångsrika föreläsningar och utbildningar för såväl hela personalstyrkor som ledningsgrupper och chefer.

Utbildningen Jaget – din bästa väninna är en utbildning hon tagit fram för att få andra kvinnor att förstå sitt egenvärde och se sin potential.

Hon vet vikten av att leverera till 100 % oavsett bransch och lyckas på ett enkelt sätt förmedla vikten av att sätta mål och fokusera.

Med erfarenhet av försäljning och som säljutbildare i över 20 år, både i Sverige och USA, och vet hon hur det är att arbeta med prestationskrav och deadlines. Genom enkla råd och tips berättar hon om hur det går att förbli hög-presterare utan att gå in i väggen eller tappa fotfästet.

Lotta varvar sina föreläsningar med praktiska erfarenheter, metaforer och teoretiska råd som bevisligen fungerar. Hon berättar på ett enkelt och naturligt sätt om vikten av att ha en stark självkänsla och att våga lyssna på sig själv.

Hon pratar mycket om vikten av ta sitt personliga ansvar över allt från hur jag tänker, hur jag beter mig och vad jag säger. Med erfarenheter från många arenor – skolans värld, internationella och nationella företag och idrotten kan hon skapa förtroende och trygghet.

Lotta upplevs som äkta och ärlig som föreläsare/utbildare och det är ingen som är oberörd av att höra hennes resa genom livet. Hon har en karisma och skapar en känsla hos åhörarna av att ”kan hon kan jag” när de har hört hennes föreläsningar.

En blandning av skratt och allvar, konkreta tips och dråpliga erfarenheter bjuds och många är berörda av den raka och ärliga kommunikation Lotta ger sina åhörare.

Lotta är dessutom en uppskattad författare till böckerna VM-resan – livet med mening, VM-filosofin – att bygga vinnande lag och VM-jag – våga vara lycklig.

Lotta föreläser på svenska och engelska.