Vem är Lotta?

Jag har arbetat de senaste 17 åren inom företagsvärlden med fokus att hjälpa företag och medarbetare att nå nivåer de inte trodde var möjliga, samt coachat individer för att må bra och nå sina mål. Det roligaste som finns är att se andra människor lyckas!

Jag har så länge jag kan minnas drivits av att vilja hjälpa andra förstå och se sin potential. Hjälpa dem att våga sätta ord på drömmar och visioner. Skapa tydliga mål och handlingsplaner för att nå dessa.

Min drivkraft att kombinera ett välmående med framgång utan att behöva be om ursäkt. Vi har så mycket mer potential inom oss än vi många gånger vågar tro och den största fienden vi har är vi själva. När vi väljer att lyssna på negativa kommentarer föder vi vår egen fiende och risken är stor att vi blir avundsjuka på andra som lyckas med att må bra, nå framgångar och vara lyckliga.

Varför?

  • Därför du är värd att må bra! Det betyder inte att du måste bli världsbäst inom något men att du är världsbäst på att vara du.
  • Därför att vi kan så mycket mer än vi tror. Både som individer men inte minst som företag. Om vi frigör den potential som finns inom företag och låter kreativitet födas finns i stort sett inga gränser för vad som kan åstadkommas.

Välkommen att följa min blogg. Den är en kombination av personliga erfarenheter, möten, föreläsningar, utbildningar och människor. Efter alla dessa år har jag mycket att dela och mycket att bidra med för att ditt företag och du ska må och gå ännu bättre. Jag kommer dela med mig av mina egna lyckade föresatser och mina misslyckanden. För att du ska vilja och våga leva. Till 100 %. Varje dag. Spännande, eller hur!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *